top of page

טראפלס שוקולד מריר אגוזים

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 5 בינו׳
  • זמן קריאה 1 דקות

אם אתם מחפשים קינוח קטן, אלגנטי, וכזה שממלא את הפה בטעמים עמוקים של שוקולד – הגעתם למתכון הנכון! הטראפלס האלה הם בדיוק מה שצריך בשביל רגע של פינוק. הם עשויים מגנאש שוקולד מריר איכותי, עטופים בשברי אגוזי לוז, ואם תרצו – גם בציפוי נוסף של שוקולד מריר מבריק. מתכון קל ופשוט שמתאים גם להגשה באירועים וגם לנשנוש פרטי.

מצרכים (לכ-25 יחידות):

• 150 גרם שוקולד לבן

• 30 גרם חמאה

• 50 גרם קורנפלקס רגיל

• 100 גרם שוקולד לציפוי (מריר או חלב – לבחירתכם)


אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד הלבן והחמאה בקערה חסינת חום (במיקרוגל או בבן מארי), ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

2. גורסים את הקורנפלקס בעזרת מערוך או כוס, כך שיתקבלו חתיכות קטנות (לא אבקה). מוסיפים לקערת השוקולד ומערבבים היטב.

3. יוצרים כדורים קטנים בגודל כ-1 ס”מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות, עד שהכדורים מתקשים.

4. ממיסים את השוקולד לציפוי (מריר או חלב).

5. טובלים כל כדור בשוקולד המומס בעזרת מזלג או כף, ומניחים חזרה על נייר האפייה.

6. מעבירים למקרר להתגבשות השוקולד.

7. מגישים ונהנים!


טיפ למקצוענים:

רוצים לשדרג? פזרו מעל הכדורים מעט שברי אגוזים, סוכריות צבעוניות או קוקוס קלוי – זה גם יפה וגם טעים

בתאבון!


Comments


bottom of page