top of page

עציץ קייקפופס באונטי משגע

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 16 באפר׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 16 באפר׳ 2024

את המתכון לחטיף הבאונטי שאני כל כך אוהבת כבר פרסמתי בעבר בצורה הקלאסית יותר של חטיף קוקוס שוקולד.

הפעם מדובר בצורת הגשה משגעת, במיוחד כשמתארחים בארוחת חג או כל מאורע אחר ולא רוצים לבוא בידיים ריקות.

ילדים מתים על זה והאמת שגם הרבה יותר כיף לאכול באונטי על מקל 😊


אפשר גם להכין את ממתק הקוקוס בגרסה טבעונית/פרווה ולהחליף את השמנת בקרם קוקוס, את החמאה בשמן קוקוס ולהשתמש בשוקולד מריר פרווה.




באונטי קייק-פופס


מרכיבים (כ-15 יחידות):


למלית:
  • 100 גרם קוקוס טחון

  • 90 גרם אבקת סוכר

  • 100 מ״ל שמנת מתוקה

  • 20 גרם חמאה

לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד חלב / מריר

  • לקישוט: 50 גרם שוקולד לבן


הכנה:

  1. במעבד מזון מערבבים את כל מרכיבי המלית

  2. ממלאים את המלית בתבנית סיליקון שמתאימה לקייקפופס או מכדררים כדורים בידיים

  3. נועצים מקלות קייקפופס בכל כדור ומכניסים למקפיא למשך שעתיים

  4. במיקרוגל או על בן-מארי ממיסים גרם שוקולד חלב או מריר (למתקדמים- ניתן לטמפרר את השוקולד לקבלת ציפוי מושלם)

  5. מעבירים את השוקולד לכוסות

  6. לקישוט: ממיסים שוקולד לבן ומעבירים לשקית זילוף, מחוררים חור קטן ומזלפים פסים בתנועה סיבובית

  7. מחכים שהציפוי יתקשה או מכניסים למקרר לרבע שעה להתייצבות ו-בתאבון 😋









Comments


bottom of page