top of page

טראפלס שוקולד מריר טבעוני (פרווה)

  • תמונת הסופר/ת: Sapir Dar
    Sapir Dar
  • 21 ביוני 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

לאוהבי שוקולד מריר, מדובר בקינוח משוקלד במיוחד 😉

טראפלס שוקולד מריר מבוסס קרם קוקוס כך שהקינוח הוא גם פרווה וגם טבעוני והוא ממש פשוט להכנה, 2 מרכיבים בלבד, רבע שעה פנויה ויש לכם ממתק שוקולד מעולה!


את הטראפלס אפשר גם להכין בצורה של כדורים שמגלגלים בידיים ואז בשוקולד הקצוץ.





טראפלס שוקולד


מרכיבים (כ-25 יחידות):


  • 250 מ״ל קרם (חלב) קוקוס (22% שומן לפחות)

  • 250 גרם שוקולד מריר

  • כוס שוקולד מריר קצוץ


הכנה:

  1. בסיר או במיקרוגל מביאים לרתיחה את קרם הקוקוס

  2. מוזגים את קרם הקוקוס החם מעל השוקולד המריר ומחכים דקה

  3. מערבבים את התערובת עד שהשוקולד נמס לתוך הקרם ומתקבל קרם (גנאש) שוקולד אחיד

  4. בתבנית רצויה מפזרים שוקולד קצוץ בתחתית ומעל מזלפים את קרם השוקולד

  5. מעבירים להקפאה לחצי שעה או עד שהשוקולד מתגבש

  6. מחלצים מהתבנית ומגישים

  7. מאחסנים במקרר בקופסה סגורה


בתאבון!








Comments


bottom of page